
| « Prosinac 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Učenici 2. b razreda obilježili su Svjetski dan hrane zajedničkim doručkom prepunim domaćih delicija — od zapečene prosene kaše i kukuruzne zlevanke do domaćih pekarskih proizvoda, kolača, keksa, sokova… 🍪🌾
S veseljem se kušalo sve pripremljeno te se razgovaralo o važnosti redovite, raznovrsne i zdrave prehrane.
Zajednički doručak bio je prilika za učenje kroz druženje, ali i podsjetnik koliko je važno cijeniti trud domaćih proizvođača i birati zdrave namirnice svaki dan.
Za realizaciju ove lijepe ideje zaslužni su roditelji, učenici i razrednica Sonja Zvonar.
